The Hardcore Collection

1 minuts læsetid

The Hardcore CollectionThe Hardcore Collection er en samling af 13 kortfilm af den provokerende video-/fotokunstner Richard Kern, gamle såvel som nye. Hver af dem handler om vold og sex, illustreret med brug af naturlige kvinder, der er langt væk fra det pæne modelimage, man er vant til at se i mere stuerene reklamer og magasiner.

Kortfilmene er rimelige kulørte med titler som bl.a. The Right Side of My Brain, You Killed Me First, The Bitches, Fingered, My Nightmare og X is Y.

På dvd’ens bonusmateriale finder man flere Kern-kortfilm Manhattan Love Suicides, Submit To Me og The Evil Cameraman og et slideshow med Kerns billeder.

Billedguf for et smalt publikum

The Hardcore Collection gør sig umage med at levere varen. Der er noget for enhver smag – eller slet ikke, anhænger af ens lyster.

Kern er kompromisløs med skildringen af sine emner. Han er tydeligvis ligeglad med, om det bliver for meget for seeren, hvilken er ret cool i sig selv. Man kan jo trods alt vælge, hvor meget man vil se i længden, når nu det er opdelt i kortfilm-form. Personlig valgte jeg at tage det ekstreme indhold i små doser og selv der kunne det blive kedeligt, mens det stod på.

Ligesom tilfældet var Kerns forrige film Action, er The Hardcore Collection en vaskeægte fetich-film. Uden at tøve giver Kern sit publikum alt det, de lyster i næsten tre timer. Det er porno med arthouse-attitude. Andre vil nok springe over og fred være med det. Enhver har deres smag, behag og lyster.

The Hardcore Collection er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

3 stjerner

Titel: The Hardcore Collection
Dansk titel: The Hardcore Collection
Instruktør: Richard Kern
Producere: Richard Kern
Foto: Richard Kern
Klip: Richard Kern
Spilletid: 170 minutter
Aspect ratio: 1.33:1
Lyd: Dolby Digital 2.0
Sprog: Engelsk
Produktionsland, år: USA, 1984-1993
Distributør (DVD): Another World Entertainment
Udgave/region: 2

Anmeldt i nr. 112 | 13/02/2015

Stikord: Antologifilm

Michael Larsen. Michael er 27 år gammel, bor i Ørbæk på Fyn og har en baggrund som webintegrator. Han har tidligere skrevet for onlinemagasinerne Connery.dk og OnFilm.dk. Michael er tosset med film, filmmusik, tegneserier og bøger, og han elsker at skrive om det for andre nørder som sig selv.

Skriv et svar

Your email address will not be published.