Wam Bam Thank You Spaceman

1 minuts læsetid
Wam Bam Thank You Spaceman

“Plottet” i Wam Bam Thank You Spaceman (1975) er såre simpelt: De to liderlige rumvæsner Pvt. Asshole og Sgt. Jerkoff (Jay Rasumny og Samual Mann) har fået ordrer fra deres leder Captain Ass om at tage til Jorden for at befrugte de jordiske kvinder med deres alien-sæd, fordi deres egen befolkning er ved at uddø!

Pvt. Asshole og Sgt. Jerkoff lander på Jorden og går straks i gang med at finde sexede kvinder, der bl.a. spilles af Dyanne Thorne (kendt fra Ilsa-serien) og Maria Arnold (kendt fra Fantasm, 1976). Rumvæsnerne bortfører kvinderne og knalder dem med brug af deres tunger!

Latterlig sci fi-sexfilm

De to rumvæsner er landet på Jorden.
De to rumvæsner er landet på Jorden.

Jeg ville ønske, at jeg kunne grine af Wam Bam Thank You Spaceman og dens skøre “plot”, men i stedet rystede jeg på hovedet i fortvivlelse. Hvad der kunne havde været det rene sjov og spas, ender i stedet med at være et spild af ens tid. De 75 minutter får man aldrig tilbage!

Alt ved Wam Bam Thank You Spaceman er noget værre bras – lige undtagen det pæne antal af nøgne kvinder med store bryster, men selv ikke de kan redde denne skodfilm fra at stinke. Rumvæsnerne ligner noget fra en mislykket fastelavnsfest med deres fjollede dragter, og deres dialog om sex og kvinder er overhovedet ikke sjov at høre på i længden.

Deres seksuelle omgange med de forskellige kvinder er meget latterligt lavet, og jeg er forbavset over, at man ikke dengang turde at gøre det på en mere vovet måde. Filmen er jo trods alt ikke en Hollywood-produktion, men en Harry Novak-produktion.

Se noget andet frækt

Almindelig menneske-sex.
Almindelig menneske-sex.

En film med sådan et langt-ude plot kunne man havde lavet noget rigtigt sjovt og frækt med, men problemet er, at Wam Bam Thank You Spaceman hverken er det ene eller det andet. Så spring langt over det makværk og se noget ordentligt erotik.

Wam Bam Thank You Spaceman er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

1 stjerne
Titel: Wam Bam Thank You Spaceman
Dansk titel: Wham Bam Thank You Spaceman
Instruktør: William A. Levey
Manuskript: Shomo D. Weinstein
Cast: Jay Rasumny (Asshole), Samual Mann (Jerkoff), Dyanne Thorne (Hooker), Maria Arnold (Shirley)
Producere: William A. Levey (producer), Harry H. Novak (executive producer)
Foto: David Platnik
Klip: Bill Casper
Musik: Miles Goodman, David White
Spilletid: 75 minutter
Aspect ratio: 4:3 full frame (OAR: 1.85:1)
Lyd: Dolby Digital 2.0
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, svensk, finsk og norsk
Produktionsland, år: USA, 1975
Produktionsselskaber: Boxoffice International Pictures (BIP)
Distributør (DVD): Another World Entertainment
Udgave/region: 2

Anmeldt i nr. 81 | 13/07/2012

Stikord: Erotik, Rumvæsner

Michael Larsen. Michael er 27 år gammel, bor i Ørbæk på Fyn og har en baggrund som webintegrator. Han har tidligere skrevet for onlinemagasinerne Connery.dk og OnFilm.dk. Michael er tosset med film, filmmusik, tegneserier og bøger, og han elsker at skrive om det for andre nørder som sig selv.

Skriv et svar

Your email address will not be published.