The Toy Box

2 minutters læsetid
The Toy Box

The Toy Box (1971) er den første rigtige Grindhousefilm, jeg har set fra de dage, hvor man lavede den ægte vare. Tidligere har jeg set Robert Rodriguez’ og Quentin Tarantinos Grindhouse-projekt med filmene Planet Terror (2007) og Death Proof (2007), men de var naturligvis hyldestfilm og ikke rigtige Grindhousefilm. Så det var med en vis spænding, at jeg så The Toy Box, der er skrevet og instrueret af Ronald Víctor García og produceret af Grindhouse-kongen Harry Novak.

Garcia har ikke haft den store karriere som instruktør, men har i stedet hovedsageligt fungeret som filmfotograf. I den funktion har han bl.a. stået bag David Lynchs Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992). Senere har Garcia instrueret afsnit til TV-serier som f.eks. Numb3rs (2005-2010).

Til fest hos “Onkel”

Sexorgie-sjov.
Sexorgie-sjov.

The Toy Box lægger ud med den sexede blondine Donna (Ann Myers), der leger med en fødselsdagsgave (en dildo!), som hun har fået af sin kæreste Ralph (Sean Kenney). Mens hun underholder sig selv, er Ralph gået til et møde.

Bagefter forlader han Donna i nogle år, da han får til opgave af den mystiske “Onkel” (Jack King) at samle en masse liderlige tosser til nogle store swingerfester. Efter de år er gået, mødes Ralph og Donna igen og tager sammen ud til en sidste swingerfest ude i et stort hus, der tilhører ”Onkel”.

De mange par bliver skiftevis opfordret til at dyrke sex i “Onkels” værelse på første sal, så han kan få sig en kigger, mens resten nedenunder dyrker sexlege og har heftige sexorgier sammen. Undervejs i filmen dukker der lig op rundt omkring i huset, og folk bliver bange…

Lækre babes af kød og blod

'Onkel' (Jack King).
‘Onkel’ (Jack King).

Historien i The Toy Box er det rene nonsens, men det er tydeligvis heller ikke noget, der er lagt vægt på. Filmens fokus ligger derimod i de mange corny og desværre kedelige sexscener, hvor der bliver kneppet til den store guldmedalje i ægte 70’er-softporn-stil. Nogle af sexscenerne er totalt mærkelige. For eksempel ser man en lækker kvinde med store bryster have sex med en dyne, mens ”Onkel” taler frækt til hende!

Sex med en dyne.
Sex med en dyne.

Mere mærkeligt bliver det, når en mand dyrker sex med et lig af en kvinde, som dog ser ud til at være i live alligevel! Man fristes til at tro, at hele holdet bag The Toy Box var på et seriøst LSD-trip, da de lavede filmen. Det der især hæmmer sexscenerne er de dumme, tåkrummende voice over-dialoger, hvor personerne forsøger at lyde frække og erotiske. Bare klap i og knep!

De mange kvinder i filmen er dejlige og lækre at se på, og består heldigvis ikke af botox og silikone, men af kød og blod. Skuespillet er dog kort sagt tumpet. Ann Myers, Sean Kenney og Jack King er stive i deres spil (ordspil utilsigtet), og deres håndtering af den dårlige dialog bliver trættende i længden og hæmmer The Toy Box. Den havde nok fungeret bedst som en stumfilm.

Se hellere noget andet frækt

Travle swinger-par.
Travle swinger-par.

The Toy Box burde nok havde heddet The Boring Box, for der sker ikke ret meget i filmen. Hvis det er sex, man vil have, så se hellere en rigtig én af slagsen!

The Toy Box er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

2 stjerner
Titel: The Toy Box
Instruktør: Ronald Víctor García
Manuskript: Ronald Víctor García
Cast: Ann Myers (Donna), Sean Kenney (Ralph) (som Evan Steele), Jack King (Uncle)
Producere: Paul Hunt (producer), Harry S. Novak (producer), Philip Yankowitz (executive producer)
Foto: Paul Hunt (som H.P. Edwards)
Klip: Ronald Víctor García (som Rahn Vickery)
Spilletid: 92 minutter
Aspect ratio: Full frame
Lyd: Stereo
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, svensk, norsk, finsk
Produktionsland, år: USA, 1971
Produktionsselskaber: Pacific International Enterprises
Distributør (DVD): Another World Entertainment
Udgave/region: 2

Anmeldt i nr. 62 | 13/12/2010

Stikord: Softporn

Michael Larsen. Michael er 27 år gammel, bor i Ørbæk på Fyn og har en baggrund som webintegrator. Han har tidligere skrevet for onlinemagasinerne Connery.dk og OnFilm.dk. Michael er tosset med film, filmmusik, tegneserier og bøger, og han elsker at skrive om det for andre nørder som sig selv.

Skriv et svar

Your email address will not be published.