Psychos in Love

2 minutters læsetid
Psychos in Love

Psychos in Love (1987) har ellers en ret spøjs idé med sine to hovedpersoner, der deler fælles psykopatiske interesser for mord, men jeg havde en svær omgang med at få set filmen igennem. Ikke på grund af filmens indhold, men hovedsageligt fordi den var så uhyggeligt kedelig.
hvid

Psykopat-udgaven af Da Harry mødte Sally

Kate (Debi Thibeault).
Kate (Debi Thibeault).

Filmen starter med bartenderen Joe (Carmine Capobianco), der fortæller om de mange kvinder, han har myrdet, og det bliver vist i korte scener – en af dem er tydeligvis inspireret af brusebadsscenen fra Psycho (1960).

Herefter begynder Joe at tale om sit møde med den smukke, rødhårede Kate (Debi Thibeault), der tilfældigvis deler Joes hang til mord. Begge har også et fælles had til vindruer, hvilken de kæfter op om hele tiden! Deres kærlighed udtrykkes med en latterlig montage, hvor de fjoller rundt, mens man hører filmens ligeså latterlige titelsang, der bliver ringe sunget af filmens to skuespillere.

Mens Joe og Kate elsker og myrder på livet løs, er der en tredje morder løs, der arbejder som blikkenslager. Efter at han har fixet rørene, myrder han sine kunder og æder deres fingre, som var de snacks! Et møde med denne fjollede kannibalseriemorder syntes naturligvis at være uundgåeligt for Joe og Kate…

Latterlige hovedpersoner

Et af Joes mange ofre.
Et af Joes mange ofre.

Både Carmine Capobianco og Debi Thibeault er forfærdelige i deres roller som Joe og Kate, og der er ingen form for kemi mellem de to. I mange af sine scener syntes Capobianco at være tæt på at få et grineflip, og hans skuespil og håndtering af de ringe replikker er en sand lidelse at overvære. Det samme kan siges om Thibeault, for nok er hun smuk, men hun virker total hjernedød. Alle de andre ”skuespillere” i filmen virker også skolekomedieagtige.

Strip-sjov fra Joes bar.
Strip-sjov fra Joes bar.

Der er rigelige mængder af blod i filmens mange mordscener, men de er lavet uden gys og spænding. Selv hvis det var med vilje, at de skulle være komiske, må det siges, at de heller ikke er særligt sjove. Det hjælper heller ikke at scenerne bliver underscoret med uhyggelig ringe keyboardmusik, der er komponeret af Capobianco selv, der foruden at spille én af hovedrollerne også er medforfatter sammen med instruktør Gorman Bechard.

Der er noget strip i scenerne fra Joe-figurens bar, men nej – heller ikke nøgne babes kan redde denne her film fra at stinke.

Skodfilm

Seriemorder-blikkenslageren.
Seriemorder-blikkenslageren.

Efter at have brugt en halvanden time af mit liv på at have set denne skodfilm, er jeg nået frem til denne konklusion: Psychos in Love er den sygeste og ringeste “kærlighedsfilm”, jeg nogensinde har set. Punktum!

Psychos in Love er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

1 stjerne
Titel: Psychos in Love
Instruktør: Gorman Bechard
Manuskript: Gorman Bechard og Carmine Capobianco
Cast: Carmine Capobianco (Joe), Debi Thibeault (Kate), Angela Nicholas (Dianne), Cecelia Wilde (Nikki)
Foto: Gorman Bechard
Klip: Gorman Bechard
Musik: Carmine Capobianco
Spilletid: 88 minutter
Aspect ratio: 1.33:1
Lyd: Dolby Digital 2.0
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, svensk, norsk, finsk, hollandsk
Produktionsland, år: USA, 1987
Produktionsselskaber: Beyond Infinity, Generic Films
Distributør (DVD): Another World Entertainment
Udgave/region: 2

Anmeldt i nr. 60 | 13/10/2010

Stikord: Kannibaler, Seriemordere

Michael Larsen. Michael er 27 år gammel, bor i Ørbæk på Fyn og har en baggrund som webintegrator. Han har tidligere skrevet for onlinemagasinerne Connery.dk og OnFilm.dk. Michael er tosset med film, filmmusik, tegneserier og bøger, og han elsker at skrive om det for andre nørder som sig selv.

Skriv et svar

Your email address will not be published.