Mogens Høegsberg
1 kommentar

Michael Crichtons The Andromeda Strain får fortsættelse

Michael Crichtons The Andromeda Strain får fortsættelse
Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

Michael Crichtons første store bestseller var The Andromeda Strain, der udkom i 1969 (den danske titel er Truslen fra det ukendte). Nu får romanen en fortsættelse.

Michael Crichton (1942-2008).

Michael Crichton (1942-2008).

Der er ikke tale om et uudgivet manuskript, Crichton efterlod sig ved sin død i 2008; fortsættelsen er skrevet af Daniel H. Wilson, der formentlig er bedst kendt for romanen Robopocalypse (2011).

Fortsættelsen er sanktioneret af boet efter Crichton og udkommer på HarperCollins den 12. november i år. Intet vides endnu om handlingen, men titlen bliver The Andromeda Evolution.

Daniel H. Wilson (f. 1978).

Daniel H. Wilson (f. 1978).

Den oprindelige roman (som vi har anmeldt her) handler om et dødeligt virus, der kommer til Jorden som følge af videnskabelige eksperimenter i udkanten af Jordens atmosfære.

En flok eksperter indleder nu en kamp mod tiden i et topmoderne, underjordisk forskningsanlæg, inden virussen spreder sig og lægger planeten øde.

Romanen er filmatiseret to gange; som spillefilm i 1971, instrueret af Robert Wise (anmeldelse her) og som miniserie i 2008, instrueret af Mikael Salomon (anmeldelse her).

Billedet øverst er fra 1971-filmatiseringen.

Kilde: HarperCollins

Én kommentar til Michael Crichtons The Andromeda Strain får fortsættelse

  1. Jack J 2. marts 2019 at

    Interessant. I øvrigt, det lille amk. enmands-forlag Hard Case Crime, der udgiver gamle hårdkogte pulp-romaner, genudgav for et par år siden otte af Michael Crichtons glemte kriminalromaner fra 60’erne, som han skrev under pseudonym.

    http://www.hardcasecrime.com/books_bios.cgi?title=Binary

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *