Alien 5 Pulse Rifles… Oh yeah!

1 minuts læsetid

Neil Blomkamp bliver ved med at tease sin kommende Alien 5, der efter planen kommer efter Ridley Scotts Prometheus-fortsættelse, der nu har fået titlen Alien: Paradise Lost og som i skrivende stund står til at få premiere i 2017.

Det var med en række Instagram-opslag, at Blomkamp i første omgang fik sin Alien-fortsættelse skudt i gang, og nu vender Blomkamp tilbage på Instagram med et foto af en let modificeret udgave af den ikoniske M41A Pulse Rifle fra James Camerons Aliens (1986).

https://instagram.com/p/83mcFbqhBk/

Det “RIS”, Blomkamp refererer til i sin Instagram-post, står for Rail Interface System og er et design, der tillader montering af kikkertsigte, lygter og lignende.

Selvom Blomkamps hidtidige film ikke har været ubetingede successer (jeg brød mig ikke synderligt om District 9), kan jeg sgu’ ikke helt lade være med at være spændt på denne her…

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

2 Comments

  1. Ahr – hør nu lige engang! Vel er Blomkamp ikke Christian d. IV, og vel er District 9 ikke Rubicon, men der kastes dog nogle terninger af hidtidig uset kaliber. Ikke mindst er jo hele “invasions-tropen” vendt “på hovedet”, hvor vi oplever menneskeheden i skurkerollen (og der er selvfølgelig nogle sydafrikanske problematikker inde over – de kunne også være sydstatslige; og lige i øjeblikket kunne de være danske: ” – syriske flygtninge VÆLTER ind over vore grænser!”)
    Men fremfor alt er “District 9” dejligt upoleret, og i hovedrollen beskrives der en rigtig stor idiot, hvis horisont går til kanten af hans eget plastik-chateque. Og da han opdager han selv er ved, at blive “an illegal alien”, er det ikke solidaritet der er hans reaktion, men selvmedlidenhed.
    Naturligvis kan vi blive enige om, at det ikke er så fikst gjort eller så frit løbende over knastakslen – men hvis man så sammenholder med Scotts “Prometheus”, der virkelig er en højglanspoleret lueforkromet gang pudset stålvask, hvis handling er dummere end Dupont&Dupond, så vil jeg (sgu’) hellere se en gang Alien-udfoldning af Blomkamp, end flere udgydelser fra “de tunge drenge”. Vi bør have noget reverens overfor de der smalle produktioner – Moon, Primer, hvad de nu hedder. De gør hvad de kan, der hvor de er, med det de har. Hellere det end StarWars III eller Avatar II.
    Det var vist det ;-)

  2. Du er vel hørt, Henning – og meget langt hen ad vejen er jeg enig med dig! Der, hvor jeg har et problem med ‘District 9’, er, da filmen “degenererer” til en temmelig banal actionfilm.

    Det gør den nemlig efter et setup, der er noget af det mest interessante, socialt kommenterede, intelligente science fiction, jeg længe har set. Jeg var helt oppe at køre under første halvdel af ‘District 9’.

Skriv et svar

Your email address will not be published.