Mogens Høegsberg
Ingen kommentarer

Warner igangsætter Man of Steel 2

Warner igangsætter Man of Steel 2
Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

Warner satser på endnu en Superman-solofilm.

Og i endnu en sequel/remake-nyhed forlyder det, at Warner Bros. nu sætter skub i produktionen af en efterfølger til Man of Steel (2013).

Ud af de indtil videre tre indlæg i Warners nye cinematiske univers, baseret på deres DC-figurer, er det uden tvivl Man of Steel, der har fået de pæneste ord med på vejen (hvor meget det så siger, kan diskuteres!).

Med den seneste barske kritik af endnu en team-up-film i form af Suicide Squad (der imidlertid tjener masser af penge), er det derfor forståeligt nok, at Warner vælger at satse på endnu en solofilm.

Dog når Superman i skikkelse af Henry Cavill inden da at dukke op i mindst endnu en team-up, når den første Justice League-film får premiere i 2017.

man_of_steel

Præcis hvornår Man of Steel 2 så får premiere er endnu uvist. De næste par år er Warners DC-kalender planlagt med Wonder Woman i juni 2017, Justice League i november 2017 og Aquaman i juli 2018.

Websitet The Wrap, der var de første med nyheden, spekulerer i, at en Batman-solofilm formentlig bliver prioriteret over Man of Steel 2, men ingen ved det.

Warner har reserveret to pladser i deres kalender i hhv. oktober 2018 og november 2019, men endnu ikke sat titler på, hvilke film der kommer der.

Kilde: The Wrap

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>