Trailers fra Super Bowl

1 minuts læsetid

Som altid havde de store filmselskaber købt sendetid til en del nye trailers i forbindelse med årets Super Bowl, der løb af stablen i nat dansk tid.

Den største overraskelse kom dog i forbindelse med den tredje film i Cloverfield-universet. Det var ventet, at filmen ville ryge direkte på Netflix, men de fleste havde regnet med, at streamingtjenesten ville nøjes med at give en premieredato i forbindelse med traileren. Men nej: Netflix afslørede i stedet, at filmen – nu med titlen The Cloverfield Paradox – ville debutere på tjenesten senere samme aften.

Som sagt, så gjort, og The Cloverfield Paradox er da også ude på Netflix (også den danske) nu.

Den klart mest ventede trailer var den til Han Solo-spin-off-filmen Solo: A Star Wars Story, der har premiere allerede i maj, og hvorfra vi endnu ikke har set andet end nogle få fotos. Nu er traileren her.

Her følger et udvalg af de trailers og tv-spots, der blev vist under Super Bowl, i mere eller mindre tilfældig rækkefølge.

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.