The Walking Dead vandrer på dansk

1 minuts læsetid

Hvis man ikke har mod på at kaste sig over Robert Kirkmans zombiesaga The Walking Dead på originalsproget, kommer Forlaget Fahrenheit nu danskerne til hjælp. Forlaget begynder i august nemlig at udgive serien på dansk; det skriver tegneseriesitet Nummer 9.

Bladr over på Nummer 9 for at læse et interview med forlagschef Paw Mathiasen fra Fahrenheit, der i øvrigt også nævner, at DR2 viser første sæson af TV-serien The Walking Dead med start i oktober. Dette har vi ikke umiddelbart kunne bekræfte her på Pulp-redaxen, men hvis det er rigtigt, kan vi da kun ønske Danmarks Radio tillykke: På nær den sidste episode, er første sæson af serien nemlig meget vellykket, og det lover godt for sæson to, der kommer på amerikansk TV i oktober.

Jacob Krogsøe. Medstifter af Planet Pulp. Redaktør. Bosiddende i Århus, hvorfra han har færdiggjort sit studie på Film- og Medievidenskab på KUA. Har desuden taget tillægsuddannelsen på Journalisthøjskolen, og startede den 1. oktober 2011 som mediebibliotekar på Randers Bibliotek. Er født på Fyn og opvokset i Sønderjylland. Har altid haft en stor passion for film, helt tilbage fra da han så film i sine bedsteforældres biograf i Hesselager. Maltin’s Film Guide [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.