Steven Spielberg vil instruere Indiana Jones-reboot

1 minuts læsetid
Dette photoshoppede billede  antyder, at Pratt vil gøre en god figur som Indiana Jones.
Dette photoshoppede billede antyder, at Pratt vil gøre en god figur som Indiana Jones.

For nogle uger siden skrev vi om et nyt rygte, der var begyndt at florere i Hollywood, nemlig at Disney gerne vil have Chris Pratt til at spille Indiana Jones i en reboot af franchisen.

Og måske er der tale om mere end løse rygter. I hvert fald rapporterer adskillige websites i dag, at Steven Spielberg er interesseret i at instruere rebooten med Pratt i rollen som Indiana Jones.

Der er i forvejen en forbindelse med Spielberg og Pratt: Det var Spielberg selv, der udvalgte Pratt til at spille hovedrollen i den kommende Jurassic World, som Spielberg også executive producer.

Hvorvidt det kommer til at ske er det stadig alt for tidligt at sige, da der ikke er noget manuskript endnu, men rygterne om, at Disney vil have Pratt til rollen har i hvert fald fået markant større vægt nu.

Det tyder på, at vi har set Harrison Ford i rollen for sidste gang, og at den femte film med Ford i rollen – som både Spielberg, Ford og Lucas tidligere har talt om, at de gerne vil lave – bliver skrottet.

Som sagt er det stadig alt for tidligt til, at vi kan regne med noget som helst, men fra at være kategoriseret som ”meget løse rygter”, må historien om, at Disney vil have Pratt som Indy nok siges at være blevet noget mere solid.

Kilde:
Collider
Deadline
The Playlist

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.