Mogens Høegsberg
Ingen kommentarer

‘Spider-Man: Homecoming’-musikken nu på Spotify

‘Spider-Man: Homecoming’-musikken nu på Spotify
Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

Mens man venter på, at det fysiske eksemplar af Michael Giacchinos score til Spider-Man: Homecoming dumper ned i postkassen, har man nu muligheden for at høre musikken på Spotify. Og det kan varmt anbefales, at man gør det.

Spider-Man: Homecoming er Giacchinos anden Marvel-film. Hans score til Doctor Strange (2016) var fremragende, og med musikken til den nye Spider-Man-film demonstrerer Giacchino igen, hvorfor han på få år har positioneret sig blandt den absolutte top af Hollywoods A-liste indenfor filmmusik.

Michael Giacchino (f. 1967).

Michael Giacchino (f. 1967).

Han har allerede sat sig på tre store franchises – Star Trek, Jurassic World og Planet of the Apes – og han har foden indenfor på Star Wars-franchisen med Rogue One (2016). Han har tidligere komponeret to scores i Mission: Impossible-serien. Og nu er han altså repræsenteret med indtil videre to film indenfor Marvels Cinematiske Univers.

Dertil kommer selvfølgelig den lange række af enkeltstående film, han har leveret musik til, bl.a. adskillige Pixar-film samt bl.a. John Carter (2012) og Jupiter Ascending (2015), der måske begge floppede, men har fremragende musik.

Hovedparten af Giacchinos output er sket indenfor de sidste 10-11 år, og manden er blot 49 år gammel – det er altså ganske imponerede! Som det ser ud lige nu er der kun én anden komponist, der kan gøre Giacchino rangen stridig som kongen af Hollywood-filmmusik, og det er Hans Zimmer.

Men tag selv og lyt til Giacchinos seneste opus. Det kan som sagt gøres på Spotify; ellers er der en smagsprøve i videoen herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *