Sony og Marvel laver Spider-Man-aftale

1 minuts læsetid

De to filmgiganter indgår et samarbejde, hvilket gør det muligt for Spidey (som Sony ejer rettighederne til) at optræde i Marvels egenproducerede film.

Planen indebærer, at Spider-Mans næste optræden bliver i én af Marvels film; hvilken vides ikke endnu, men nogle spekulerer i, at det bliver Captain America: Civil War. Derefter producerer Sony en Spider-Man-solofilm, der ifølge pressemeddelelsen vil tage ”a new creative direction”. Hvad sidstnævnte betyder, er uvist, men mon ikke der er tale om (endnu) en reboot..? Suk.

Sony beholder de fulde rettigheder – også kreativt – over Spider-Mans solofilm, hvilket i sagens natur også må have en vis indflydelse på, hvad Marvel kan gøre med figuren i deres film.

Aftalen mellem Sony og Marvel har som sagt været på rygtebørsen i flere måneder, og der var formentlig aldrig blevet en aftale, hvis ikke The Amazing Spider-Man 2 var blevet et flop.

Nu mangler vi bare, at Marvel laver lignende aftaler med Fox om Fantastic Four og X-Men. Sandsynligheden af det er dog diskutabelt – i hvert fald indenfor den nærmeste fremtid.

Kilde: Marvel

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.