Mogens Høegsberg
Ingen kommentarer

Skal David Fincher instruere World War Z-fortsættelse?

Skal David Fincher instruere World War Z-fortsættelse?
Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

Brad Pitt vil have Fincher i instruktørstolen.

En fortsættelse til World War Z har været på tegnebrættet siden filmen blev et overraskende stort hit tilbage i 2013 – på trods af en særdeles ujævn produktion med masser af reshoots.

Længe var der planer om, at filmen skulle instrueres af spanske J.A. Bayona (El orfanato), men Bayona sprang fra til fordel for den kommende fortsættelse til Jurassic World.

Og nu vil Pitt – der både spiller hovedrollen i og producerer World War Z-fortsættelsen – altså have David Fincher til at styre løjerne.

world_war_z

Tidligere har Fincher og Pitt haft stor succes med bl.a. Se7en (1995) og Fight Club (1999), og deres seneste samarbejde, The Curious Case of Benjamin Button (2008), klarede sig også hæderligt, både kommercielt og kritisk.

Rygterne – som Variety har bragt til bords – vil vide, at Fincher indledningsvist var meget skeptisk overfor idéen, men at forhandlingerne nu er ganske langt. Om de når helt i havn, vil tiden vise.

En Fincher-instrueret zombiefilm er bestemt ikke en uinteressant tanke, men i givet fald må man håbe, Fincher insisterer på fuld kontrol. Og det er svært at tænke sig en Fincher-zombiefilm med en PG-13-rating, som den første film fik i USA.

Vi følger sagen her fra Planet Pulp

Kilde: Variety

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>