Serienyt: Star Trek, Twin Peaks

1 minuts læsetid

Star Trek
Den amerikanske tv-kanal CBS meddeler på sin hjemmeside, at kanalen sætter gang i produktionen af en ny Star Trek-tv-serie, der efter planen skal få premiere i januar 2017.  Serien, der endnu ikke har fået en titel, bliver den første Star Trek-serie i over 10 år, siden Star Trek: Enterprise lukkede i 2005.

Ifølge CBS’ pressemeddelelse vil den nye serie “introducere nye karakterer, der udsøger fantasifulde nye verdener og nye civilisationer alt imens de udforsker de dramatiske samtidstemaer, der har været en fast bestanddel af franchisen siden dens begyndelse i 1966”.

Alex Kurtzman, der skrev og producerede de to seneste Star Trek-film, bliver executive producer på serien.

Kilde: CBS

twin_peaks

Twin Peaks
Ifølge flere nyhedsmedier, herunder Comingsoon.net, bliver den kommende tredje sæson af Twin Peaks forsinket. De nye episoder – måske så mange som 18 – der er skrevet af David Lynch og Mark Frost og alle bliver instrueret af David Lynch, skulle have haft premiere på kabeltv-stationen Showtime i 2016.

Nu forlyder det, at de nye episoder bliver udskudt til 2017. Begrundelsen for forsinkelsen kendes ikke på nuværende tidspunkt.

Kilde: Comingsoon.net

 

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.