Rygte: Disney vil have Chris Pratt som Indiana Jones

1 minuts læsetid

Vær venlig at arkivere dette rygte under ”Meget, meget iffy”, men ifølge det amerikanske underholdningswebsite Deadline er Disney interesseret i at starte en ny serie af Indiana Jones-film og har Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) i kikkerten som den nye Indy.

Der er i dag intet til hinder for, at Disney kan begynde at lave nye Indiana Jones-film. Da The Mouse House købte Lucasfilm tilbage i 2012, fulgte rettighederne til Indiana Jones med – men dog kun de såkaldte ”intellectual property rights”; Paramount Pictures ejede fortsat distributionsrettighederne. Det ændrede sig i 2013, da Disney også købte disse af Paramount.

At der kommer nye Indiana Jones-film på et tidspunkt er formentlig lige så sikkert som Amen i kirken; spørgsmålet er, om disse nye rygter taler sandt eller bare er varm luft – noget, der er masser af i Hollywood.

Og hvis de er rigtige, kommer det store spørgsmål: Er Chris Pratt den rigtige til at spille Indiana Jones? Lad internet-skænderierne begynde…

Kilde: Deadline

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.