Pirates of the Caribbean 4 rygter skudt ned

1 minuts læsetid

Arr... fairly warned be thee says I... - Johnny Depp som Jack Sparrow

På det forum, der er tilknyttet hans hjemmeside, har Terry Rossio, den ene af manuskriptforfatterne bag de tre Pirates of the Caribbean-film, afkræftet en del af de rygter, der på det seneste har floreret om den fjerde Pirates-film, såsom at Tim Burton skulle være ombord som instruktør, og at Sacha Baron Cohen (Borat) skulle være tilknyttet filmen i en rolle som Jack Sparrows bror.

Det eneste, der ligger fast er, at Johnny Depp vender tilbage som Jack Sparrow, men Rossio afkræfter også rygterne om en megastor betaling til Depp for at returnere til rollen.

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.