Mogens Høegsberg
Ingen kommentarer

Og vinderen af konkurrencen er…

Og vinderen af konkurrencen er…
Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

For en lille uges tid siden lancerede vi en lille konkurrence, hvor præmien var de to første sæsoner af The Walking Dead-spin-off’en Fear the Walking Dead.

Alt, man skulle gøre, var, at skrive en kommentar, hvor man beskrev, hvor man ville søge hen, hvis zombiesmitten nåede Danmark.

Vi har kigget de forskellige svar igennem og et enigt panel har valgt, at præmien går til Søren Welling for et spændende og velbegrundet svar. Sørens sted og begrundelse lyder i sin helhed:

Gode gamle Rustenborg, Syddansk universitet i Odense. Danmarks største flade tag, til at dyrke grøntsager, fange regnvand og holde dyr. Plads nok til at man kan opretholde en sund bestand af mennesker, kringlet infrastruktur med masser af chokepoints og den store hovedgang kan låses af i sektioner med massive porte for at udsulte forvildede zombier.

Der er eget kraftværk, kemiske laboratorier, metal-workshops, kæmpe bibliotek med både skønliteratur, så man ikke bliver sindsyg, og fagliteratur til at dække ethvert behov for viden år civilizationen skal genoprettet.

Ovenikøbet er det skjult i en camouflerende skov, blandt adskillige hektar af kedelige marker – så det er nemt at oprette en defensiv ring om stedet, og onde, stupide mennesker, ved ikke at stedet eksisterer, så mængden af trælse usammenarbejdsvillige raider-typer burde være minimalt.

Dog er det faren for på længere sigt at komme til at ligge i fejder med andre selvforsynende enklaver – men i det mindste er det storebæltsbroen mellem os og Riget.

Til lykke til Søren. Og tak for det lille heads up. Det skriver vi os bag ørerne til den dag, de levende døde begynder at husere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>