Nyt layout på filmsektionen!

1 minuts læsetid

Her på Planet Pulp bestræber vi os ikke kun på at producere indhold, der er værd at læse, men vi arbejder også konstant bag kulisserne på at gøre hjemmesiden bedre at bruge for vores læsere.

I øjeblikket er vi i gang med at give vores forskellige sektionsforsider – Film, Filmmusik osv. – en overhaling. Det er en proces, der vil blive udrullet løbende, og vi starter med filmsektionen, der nu er gået online med nyt layout og med optimerede søgemuligheder.

Filmsektionens nye layout.
Filmsektionens nye layout.

Når I går ind på vores liste over film, vil I blive mødt af nogle dropdown-menuer, der gør det muligt at filtrere alle vores film. Hvis I f.eks. vil se, hvilke film vi har anmeldt af Steven Spielberg, så finder i ”Spielberg, Steven” i dropdown-menuen med titlen ”Instruktør”. Det samme kan I gøre på ”År” og ”Rating”.

De forskellige filtre kan desuden kombineres.

Filmsektionens gamle layout.
Filmsektionens gamle layout.

Opmærksomme læsere vil straks bemærke, at danske, engelske og alternative titler – som tidligere har figureret under filmenes originaltitler med mindre skriftstørrelse – er væk. Men fortvivl ej!

Hvis I lader musen svæve over en titel, hvor der findes en dansk, engelsk eller alternativ titel, vil der dukke en boks frem, der indeholder disse.

Endvidere kan det lade sig gøre at søge på danske, engelske og alternative titler ved at tappe titlen ind i fritekstsøgefeltet, der ligger lige over listen over film.

Hvis man vil se, om vi har anmeldt Nærkontakt af tredje grad, men ikke kan huske originaltitlen, ja så tapper I bare ”nærkontakt” ind i søgefeltet, og vupti…

Som et sidste tiltag har vi allerøverst lagt nogle ankre, fra # til Ö, der hurtigt lader én springe ned til titler, der starter med det pågældende bogstav.

Vi håber, I bliver glade for det nye tiltag, der forhåbentlig hjælper med at gøre sektionsforsiderne mere overskuelige – og gør indgangen til vores betydelige bagkatalog meget nemmere.

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.