Nyheder | Onsdag den 21. januar 2015

1 minuts læsetid

Moonraker-kickstarter aflyst!

I fredags kunne vi fortælle om, at filmmusikselskabet Tadlow Music havde igangsat en Kickstarter for at samle ind til en genindspilning af John Barrys score til Bond-filmen Moonraker. I går meddelte Tadlow Musics James Fitzpatrick så, at Kickstarteren er blevet aflyst på grund af pludseligt opståede rettighedsproblemer.

Det er ærgerligt, og ekstra ærgerligt al den stund, at Kickstarteren lykkedes – da James Fitzpatrick lukkede Kickstateren, var der indsamlet 25.648 pund – målet var 25.000. Vi må håbe, at rettighedsproblemerne kan løses, og at alle de, der støttede Kickstarteren i første omgang, vil være med igen.

Kilde:
Kickstarter

Twin Peaks-castet begynder at tage form

Også i sidste uge fortalte vi, at Kyle MacLachlan nu officielt var ombord på de nye afsnit af Twin Peaks, der får premiere i 2016. Nu begynder flere informationer om castet at komme drypvist. Således kunne flere udenlandske nyhedssites – bl.a. Moviehole og Dark Horizons – fortælle, at både Sheryl Lee (Laura Palmer) og Dana Ashbrook (Bobby Briggs) vender tilbage og at der er antydninger af, at også Sherilyn Fenn (Audrey Horne) er med.

På andre sites antydes det meget kraftigt, at også Michael Ontkean (sherif Truman) er med ombord – i hvert fald har Ontkean indledt en eftersøgning (http://welcometotwinpeaks.com/news/michael-ontkean-in-search-of-sheriff-truman-jacket/) efter en jakke af samme type som den, han bærer i den oprindelige serie.

Kilder:
Dark Horizons
Moviehole
Welcome to Twin Peaks

World War Z-fortsættelse starter forfra

Flere sites meddeler, at den kommende fortsættelse til World War Z (2013) ikke bliver en direkte fortsættelse af den første film, men starter forfra. Mere specifikt har manuskriptforfatteren Steven Knight (Eastern Promises, Locke) udtalt ”It’s not quite like the other. We’re starting with a clean slate.” Præcis hvad det betyder, er der ingen, der ved. På nuværende tidspunkt er der ikke sat en premieredato for World War Z-fortsættelsen, så endnu kan alt ske.

Kilde:
Dark Horizons

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.