Nye udgivelser af Alan Silvestris Back to the Future-musik

1 minuts læsetid

Mens vi her på ”Back to the Future Day” venter på, at Marty McFly og Doc Brown ankommer fra 1985, kan vi lige komme med en servicemeddelelse til Pulpens filmmusikfans.

Senere på måneden udkommer alle tre Back to the Future-scores, to af dem i udvidede versioner, der ikke tidligere har været udgivet.

bttf_img

For det første genudgiver Intrada deres udgivelse af Silvestris score til den første Back to the Future, som Intrada oprindelig sendte på gaden i 2009 og som for længst er totalt udsolgt. Den nye udgivelse kommer dog kun til at omfatte det, der svarer til CD #1 i Intradas to-disc-udgivelse fra 2009.

Endvidere udgiver Intrada en to-disc-udgave af Back to the Future Part II med en samlet spilletid på 1 time og 40 minutter, hvor den oprindelige MCA-udgivelse fra 1989 havde en spilletid på 44 minutter).

Og sidst men ikke mindst udgiver Varèse Sarabande i deres serie af CD Club-udgivelser scoret til Back to the Future Part III, der får en samlet spilletid på 1 time og 49 minutter, hvor den oprindelige 1990-udgivelse, også fra Varèse, havde en spilletid på 44 minutter).

Udgivelserne er i skrivende stund endnu ikke udkommet, men de kan forudbestilles, bl.a. hos Screen Archives Entertainment.

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.