Ny udgave af Christians Filmquiz online

1 minuts læsetid

Christians Filmquiz14. februar 2010

En af nettets ubetinget bedste filmquizzer kommer fra Danmark. Det er Christian Michaelsen, der står bag quizzen, som består af 40 screenshots, og hvor man som deltager skal identificere filmen. Sværhedsgraden varierer inden for hver udgave af quizzen mellem de ligetil, de halvsvære, de decideret svære og de sindsoprivende svære.

Man kan intet vinde ved at deltage i quizzen – ud over æren ved at fuldføre og komme på quizzens ‘Hall of Fame’ – men til gengæld er den så gratis! Her på Planet Pulp-redaktionen er vi meget glade for Christians Filmquiz, der nu er ude i sin 20. runde!

Surf forbi quizzen på http://filmquiz.cmdesign.dk og gæt med!

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.