Nr. 98 – 13. december 2013

Eksempelvis i form af julegaver, hvor man kan være heldig, at Julemanden har været forbi afdelingen med genrelækkerier. Splat, blod, bar hud og fantasy. Mums. Og netop fantasy er blevet en fast del af julen, hvis man kigger i Peter Jacksons retning.

I 2001, 2002, 2003, 2012 og så i år inviteres vil til ”Dværgebal i Tolkien-land” – ihh, du milde, nu danser Legolas ballet. Vi har set det sidste nye kapitel og har skrevet en anmeldelse. Lidt skuffede. Øv. Men også kun lidt.

På vores Facebook-filial har vi kastet os ind i december med energi, skurke og helte. Hvis du ikke allerede følger os kommer her en opfordring fra vores Facebook-redaktør (som også er denne måneds lederskribent) til at slå et smut forbi. Facebook er ikke ren ondskab, som ellers mange mener. Det er nemlig underholdende ondskab.

Når et år nærmer sig sin afslutning kigger man også ofte tilbage på året der gik. Vi har lagt 79 anmeldelser online. Vi har brugt Facebook flittigt. Har mødt mange spændende mennesker og set en del film. Og læst en del bøger. Men vi kigger også længere tilbage.

I denne måned er det fem år siden vi smed Sleazehound-huden og hoppede i Planet Pulp-bukserne. Tiden flyver. Næste år når vi opdatering nummer 100. Ja, der sker noget her på matriklen. Ikke altid lige meget, men kedlerne holdes i konstant kog og vi vil også i den nærmeste fremtid løfte sløret for nye tiltag.

Men før vi lukker og slukker for i år, går der en stor tak ud til vores mange læsere: uden jer ville der ikke være noget Planet Pulp. Tak skal I have og vi ses i 2014. Et stærkt år. Et frækt år!

Månedens lederskribent er Jacob Krogsøe.

Film:
The Hobbit: The Desolation of Smaug (Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark) (Peter Jackson, 2013)
The Incident (Alexandre Courtes, 2011)