Nr. 57 – 13. juli 2010

Derudover har tiden siden sidste nummer både været præget af VM i fodbold og Tour de France – begge i øvrigt med Spanien i vigtige roller. Men Spanien er jo også sangriaens hjemland, og sangria kommer af det spanske ord for blod, hvilket jo ikke sjældent spiller en rolle her på Planet Pulp. Måske det hele derfor passer ret godt sammen alligevel.

Så lav en portion blodrød sangria, og så kan I jo passende læse denne måneds opdatering, når Rolf Sørensen med jævne mellemrum går i selvsmagende selvsving som kommentator på Touren: ”Det har jeg prøvet”, ”Ja, det var meget hårdere, da jeg cyklede touren”, ”Man vinder kun, når man selv opsøger initiativet, og det gjorde jeg.” Og sådan kan han fortsætte tre uger i træk.

En af redaktørerne på Planet Pulp har én ting der skal ske, før han dør: Rolf Sørensen SKAL indrømme, at han også var dopet! Rolf Sørensen er en underholdende lille løgnhals, og når han bliver for meget, kan man altid høre Jørgen Leth fortælle om ost, slotte eller haitianske kvinder. Ja, Touren er god underholdning.

I denne måned bringer vi anden del af artiklen om Krise i dansk film. Desuden kan du hente inspiration i vores anmeldelser af tre udmærkede genrefilm – den Lovecraft-inspirerede Castle Freak, ligrøverkomedien I Sell the Dead og den spøjse Tourist Trap, der blander inspiration fra både House of Wax, Psycho og Texas Chainsaw Massacre.

Derudover kan vi lige nævne, at næste måneds nummer kommer online et par dage tidligere end sædvanligt, fordi den webansvarlige redaktør er bortrejst i en periode midt på måneden. Vi ses om (næsten) en måned, så nyd sommeren ind til da!

Film:
Castle Freak (Stuart Gordon, 1995)
I Sell the Dead (Glenn McQuaid, 2008)
Tourist Trap (Dødens manequinner) (David Schmoeller, 1979)

Artikler:
Krise i dansk film: Part Two