Nr. 112 – 13. februar 2015

Efter sidste måneds både lange og indignerede leder, lover vi at gøre det både meget kortere og mere venligt denne gang.

Siden sidst er hovedparten af indsatsen fra Planet Pulp-holdet gået med at implementere det nye design, som gik i luften natten mellem fredag og lørdag i sidste uge. At siden ser anderledes ud skulle gerne stå klart for de fleste, der har besøgt os før, og vi håber, at I kan lide designet!

Samtidig skal vi selvfølgelig sige, at arbejdet med at implementere et nyt design ikke bare er at knipse med fingrene og så ser alt perfekt ud. Selvom Planet Pulp kører i WordPress, hvor det er relativt let at ændre sidens udseende, så er der et temmelig stort arbejde ”bag kulisserne” for at sikre, at alt ser ud, som det skal.

Det gør det også i udgangspunktet, men hvis I kigger i vores bagkatalog, vil I bemærke, at langt fra alle anmeldelserne er helt perfekt implementerede i det nye design – de store billeder i toppen af mange anmeldelser er pixelerede og skal udskiftes; billedtekster mangler på mange anmeldelser og hver enkelt indlægs rubrik i mange tilfælde mangler at blive lagt over i det nye design. Dette arbejde vil pågå over de kommende uger og måneder. Vi håber, I vil bære over med os.

De to væsentligste ændringer ved det nye design er, at Planet Pulp nu egner sig til at blive set ikke bare på computeren, men også på mobiltelefoner og tablets og at vi har åbnet for muligheden for at kommentere på de enkelte indlæg. Vi har en god dialog med de af vores læsere, der også følger os på Facebook, men vi hører også meget gerne fra jer direkte her på siden.

Som sagt er der stadig et stort arbejde med at få indholdet bragt helt up to speed i forhold til det nye design, men vi er ikke bekendte med deciderede bugs i det nye design. Det siger sig selv, at vi meget gerne hører fra jer, hvis I opdager problemer i forbindelse med designskiftet! Skriv til mogens[at]planetpulp.dk og fortæl os, hvis noget er gået i stykker!

Og så springer vi ellers videre til månedens korte menu, hvor vi har to film, et filmscore og en tegneserie på programmet.

Hold løbende øje med vores blog og vores nye nyhedssektion – og så ses vi ellers i næste måned, hvor vi allerede nu godt kan love, at menuen bliver lidt fyldigere!

Månedens lederskribent er Mogens Skaaning Høegsberg.

Film:
The Hardcore Collection (Richard Kern, 1984-93)
Hercules (Brett Ratner, 2014)

Filmmusik:
Paura nella città dei morti viventi (Fabio Frizzi, 1980)

Tegneserier:
Jim Henson’s Tale of Sand (Jim Henson m.fl., 2011)