Mongoose Publishing bliver en del af Rebellion

1 minuts læsetid

I sin årlige State of the Mongoose-rapport, hvor direktør Mathew Sprange hvert år vurderer det forgange år og planerne for det næste år for figur- og rollespilsfirmaet Mongoose, afslører han, at Mongoose er blevet “en del firmaet Rebellions familie”, som han udtrykker det.

Dette skulle betyde en øgelse af Mongoose Publishings finansielle råderum, og samtidig er Rebellion nu blevet et nørd-konglomerat, der er aktiv både på computerspilsområdet, inden for tegneserier (med 2000AD) og nu også på bræt-og rollespilsområdet.

På kort sigt vil et af resultaterne af fusionen være, at der kommer en ny udgave af Judge Dredd-rollespillet i 2009, denne gang med reglerne fra Traveller, og et Strontium Dog-rollespil skulle også være i horisonten i 2009.

Kilde: Mongoose Publishing

Claus Jacobsen: Redaktør, medstifter af Planet Pulp. Født i det gyldne år 1977, hvor den første Star Wars-film såvel som Sex Pistols’ Never Mind the Bollocks udkom og Elvis døde. Jeg er da heller ikke i stand til at huske tilbage til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke har været voldsomt og overdrevet besat af Star Wars (og sådan startede nørderiet; Phantom Menace har selvfølgelig lagt en dæmper på det kærlighedsforhold). Vokset op i Kliplev, en lille landsby [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.