Lommen fyldt med Zombier

1 minuts læsetid

Zombie in My PocketDet nye, lille bræspilsfirma Cambridge Games Factory har netop udgivet spillet Zombie in my Pocket, et lille brætspil med zombier for 2 til 8 spillere, lige til at have i lommen. Alene det at spillet er billigt, lige til at have i lommen, og indeholder zombier burde være gode nok argumenter for med det samme at gå ud og købe det.

Hvis det ikke er nok, så har spillet endog været tilgængelig i et stykke tid i en soloudgave til gratis download fra boardgamegeek.com (hvor det også har fået ret så gode anmeldelser), så man kan se, om det er noget for én (og det er det sikkert).

Claus Jacobsen: Redaktør, medstifter af Planet Pulp. Født i det gyldne år 1977, hvor den første Star Wars-film såvel som Sex Pistols’ Never Mind the Bollocks udkom og Elvis døde. Jeg er da heller ikke i stand til at huske tilbage til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke har været voldsomt og overdrevet besat af Star Wars (og sådan startede nørderiet; Phantom Menace har selvfølgelig lagt en dæmper på det kærlighedsforhold). Vokset op i Kliplev, en lille landsby [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.