Karl Urban i forhandlinger om Dredd-TV-serie

1 minuts læsetid

Adskillige online-medier, herunder Collider og Dark Horizons rapporterer, at Karl Urban er i forhandlinger med producenterne af den kommende Dredd-TV-serie, Judge Dredd: Mega City One, om at gentage sin rolle som Judge Dredd.

Serien blev første gang annonceret tilbage i maj, da det kom frem, at produktionsselskabet IM Global og Rebellion – forlaget bag Dredd (foruden en lang række andre klassiske britiske tegneserier) – havde slået sig sammen om at fortsætte Dredds historie på den lille skærm.

Dredd-filmen – der ganske enkelt hed Dredd – kom ud i 2012 og blev af forskellige årsager aldrig et stort nok hit til, at en fortsættelse fik grønt lys. Dette til trods for, at filmen er aldeles glimrende og siden har fået en stor fanskare, ligesom også Karl Urban selv har udtrykt stor interesse i en fortsættelse.

dredd_01

Da TV-serien blev annonceret i maj, var der ingen snak om cast, men de fleste regnede med, at Dredd ville blive recast, da Urban fortsat har travlt med sin filmkarriere.

Men måske vi alligevel bliver heldige nok til at få Urban at se igen – eller rettere: at få den nederste del af Urbans ansigt at se. For forhåbentlig følger den nye serie tegneserieforlæggets tradition for aldrig at vise Dredds ansigt – noget spillefilmsudgaven også holdt sig fra.

Den eneste bekymring, man kan have om Dredd som TV-serie, er i hvor høj grad, producenterne bliver nødt til at skrue ned for den vold, der er en så væsentlig del af universet. Vi får se.

Indtil videre ligger Urban i forhandlinger med producenterne, og intet er sikkert endnu. Vi krydser fingre!

Kilder: Dark Horizons, Collider

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.