Mogens Høegsberg
Ingen kommentarer

Karl Urban i forhandlinger om Dredd-TV-serie

Karl Urban i forhandlinger om Dredd-TV-serie
Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

Karl Urban er i forhandlinger om at spille Dredd i TV-serie.

Adskillige online-medier, herunder Collider og Dark Horizons rapporterer, at Karl Urban er i forhandlinger med producenterne af den kommende Dredd-TV-serie, Judge Dredd: Mega City One, om at gentage sin rolle som Judge Dredd.

Serien blev første gang annonceret tilbage i maj, da det kom frem, at produktionsselskabet IM Global og Rebellion – forlaget bag Dredd (foruden en lang række andre klassiske britiske tegneserier) – havde slået sig sammen om at fortsætte Dredds historie på den lille skærm.

Dredd-filmen – der ganske enkelt hed Dredd – kom ud i 2012 og blev af forskellige årsager aldrig et stort nok hit til, at en fortsættelse fik grønt lys. Dette til trods for, at filmen er aldeles glimrende og siden har fået en stor fanskare, ligesom også Karl Urban selv har udtrykt stor interesse i en fortsættelse.

dredd_01

Da TV-serien blev annonceret i maj, var der ingen snak om cast, men de fleste regnede med, at Dredd ville blive recast, da Urban fortsat har travlt med sin filmkarriere.

Men måske vi alligevel bliver heldige nok til at få Urban at se igen – eller rettere: at få den nederste del af Urbans ansigt at se. For forhåbentlig følger den nye serie tegneserieforlæggets tradition for aldrig at vise Dredds ansigt – noget spillefilmsudgaven også holdt sig fra.

Den eneste bekymring, man kan have om Dredd som TV-serie, er i hvor høj grad, producenterne bliver nødt til at skrue ned for den vold, der er en så væsentlig del af universet. Vi får se.

Indtil videre ligger Urban i forhandlinger med producenterne, og intet er sikkert endnu. Vi krydser fingre!

Kilder: Dark Horizons, Collider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *