John Carpenter skal executive produce ny Halloween

1 minuts læsetid

Den her havde jeg ikke lige set komme. Ifølge flere nyhedsmedier, herunder Variety, er John Carpenter hoppet ombord på endnu en Halloween, der skal produceres af Miramax og Blumhouse Productions – sidstnævnte var et af produktionsselskaberne bag bl.a. Insidious– og Sinister-filmene.

Variety omtaler filmen som en “reboot”, så det ser ud til, at filmen ignorerer den seneste reboot med Rob Zombies to mildest talt elendige film fra henholdsvis 2007 og 2009. De to blev produceret af Dimension Films, der siden har mistet rettighederne til serien.

Ifølge nyhedsmediet Dark Horizons håber Blumhouse Productions’ Jason Blum, at Carpenter ikke alene vil executive producere men også stå for filmens musik.

Der er ingen meldinger om, hvem der skal stå for manus eller instruktion.

Kilder:
Variety
Dark Horizons

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.