J.J. Abrams topfavorit som instruktør af ’Star Wars: Episode IX’?

1 minuts læsetid

Mens det længe har været kendt, at Rian Johnson (Looper) skal skrive og instruere Star Wars: Episode VIII og Gareth Edwards stå bag kamerat på den første spinoff-film, hvis titel for nyligt blev afsløret som Rogue One, har det stået hen i det uvisse, hvem der skulle sidde i instruktørstolen på hovedtrilogiens sidste film.

Nu meddeler Latino Review, at J.J. Abrams skulle være Disneys førstevalg til at instruere den sidste film.

Under produktionen af The Force Awakens har der været rygter om uenigheder mellem Disney og Abrams, men åbenbart er cheferne hos The Mouse House så imponerede over den footage, de har set fra The Force Awakens, at Abrams er øverste navn på listen over ønskede instruktører af hovedtrilogiens afsluttende film.

Screenshot fra teaser-traileren til 'Star Wars: Episode VII - The Force Awakens'.
Screenshot fra teaser-traileren til ‘Star Wars: Episode VII – The Force Awakens’.

Selvom denne historie indtil videre må behandles som meget løse rygter, skriver Latino Review, at de indtil videre har fået bekræftet historien fire gange af uafhængige kilder.

Og selvom rygtet skulle tale sandt er der ingen, der siger, at Abrams nødvendigvis vil acceptere et tilbud om at instruere, ligesom der kan nå at ske meget, inden produktionen begynder på Episode IX. Efter planen skal filmen have premiere i 2019.

Indtil videre kan vi se frem til den Abrams-instruerede første film i den nye trilogi. The Force Awakens får verdenspremiere 17. december i år.

Kilde:
Latino Review

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.