Howe Records udgiver Se7en-score

1 minuts læsetid

Ifølge websitet Film Music Reporter udgiver det lille pladeselskab Howe Records (der lader til udelukkende at være dedikeret til Howard Shore) til september Howard Shores score til David Finchers thrillermesterværk Se7en (1995).

Shores score er ikke tidligere udgivet officielt; det album, der udkom i 1995 bestod primært af sange og anden diegetisk musik, men indeholdt dog to score-tracks på i alt omkring 20 minutter (et cue samt en længere suite). Hidtil har Shores score kun været tilgængelig i form af en bootleg med stedvise problemer i redigeringen (det var denne bootleg, der dannede baggrund for anmeldelsen af scoret her på Planet Pulp).

Indtil videre melder historien dog intet om spilletid, antal cues osv., og Howe Records’ egen hjemmeside indeholder underligt nok intet om udgivelsen. Vi x’er fingre for, at historien er god nok, for Shores score – mørkt og grumt som det er – fortjener en ordentlig udgivelse.

Kilder og links:
Film Music Reporter
Howe Records

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.