Mogens Høegsberg
Ingen kommentarer

Howe Records udgiver Se7en-score

Howe Records udgiver Se7en-score
Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

Musikken fra den legendariske thriller udgives endelig officielt!

Ifølge websitet Film Music Reporter udgiver det lille pladeselskab Howe Records (der lader til udelukkende at være dedikeret til Howard Shore) til september Howard Shores score til David Finchers thrillermesterværk Se7en (1995).

Shores score er ikke tidligere udgivet officielt; det album, der udkom i 1995 bestod primært af sange og anden diegetisk musik, men indeholdt dog to score-tracks på i alt omkring 20 minutter (et cue samt en længere suite). Hidtil har Shores score kun været tilgængelig i form af en bootleg med stedvise problemer i redigeringen (det var denne bootleg, der dannede baggrund for anmeldelsen af scoret her på Planet Pulp).

Indtil videre melder historien dog intet om spilletid, antal cues osv., og Howe Records’ egen hjemmeside indeholder underligt nok intet om udgivelsen. Vi x’er fingre for, at historien er god nok, for Shores score – mørkt og grumt som det er – fortjener en ordentlig udgivelse.

Kilder og links:
Film Music Reporter
Howe Records

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>