Hobbit-film bliver i New Zealand

1 minuts læsetid

Som en følge af den blacklist en New Zealandsk fagforening for skuespillere indførte mod The Hobbit og siden ophævede igen, har Warner Bros. overvejet at flytte produktionen andetsteds hen. Den New Zealandske premierminister John Key holdt mandag krisemøde med Peter Jackson og Warner Bros. big wigs i et forsøg på at holde produktionen i landet.

Tilsyneladende gav mødet pote, for ifølge John Key bliver The Hobbit i New Zealand. Indtil videre er udmeldingen ikke bekræftet af Warner Bros., New Line Cinema eller MGM, der står bag de to film, baseret på J.R.R. Tolkiens roman, der går forud for The Lord of the Rings.

Til gengæld blev en del af filmens cast offentliggjort i sidste uge. Her blev det bl.a. afsløret, at Martin Freeman (The Office, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) har landet rollen som Bilbo. Castingen af Freeman er ikke rigtigt overraskende, da hans navn har været nævnt i længere tid som kandidat til rollen, men der har dog været tvivl om, hvorvidt Freeman ville være i stand til at tage rollen på grund af andre opgaver.

Foruden Freeman blev skuespillerne bag en række af filmens tretten dværge også afsløret. Derudover ventes Ian McKellen og Andy Serkis at gentage rollerne som henholdsvis Gandalf og Gollum, ligesom det formodes, at Hugo Weaving igen tager elverørerne på som Elrond. Castingen af disse roller er dog ikke officielle endnu.

Se hele det p.t. castede hold i dette indlægThe One Ring.

Kilde: Variety og The One Ring

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.