Mogens Høegsberg
Ingen kommentarer

Harry Gregson-Williams komponerer ‘Total Recall’

Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

Harry Gregson WilliamsIfølge Film Music Reporter (der har informationen fra et interview i Film Score Monthly) har Harry Gregson-Williams landet jobbet som komponist på Len Wisemans remake af Arnie-klassikeren Total Recall, der efter planen har premiere i USA i august næste år.

Den originale film og dens score er naturligvis begge anmeldt her på Planet Pulp, og Jerry Goldsmiths score regnes af mange som én af komponistens bedste. Det er store sko at fylde, selv for en garvet komponist som Gregson-Williams. Det bliver spændende at høre, hvilken vej Gregson-Williams går med musikken – med andre ord hvor mange Media Ventures-indflydelser, der kommer til at være.

Som filmmusikfan er det også svært ikke at være en smule skuffet over, at instruktøren Len Wiseman ikke valgte at fortsætte sit samarbejde med Marco Beltrami, der leverede musikken til Wisemans seneste to film, Underworld: Evolution (2006) og Live Free or Die Hard (2007).

Kilde: Film Music Reporter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>