Harry Gregson-Williams komponerer ‘Total Recall’

1 minuts læsetid

Ifølge Film Music Reporter (der har informationen fra et interview i Film Score Monthly) har Harry Gregson-Williams landet jobbet som komponist på Len Wisemans remake af Arnie-klassikeren Total Recall, der efter planen har premiere i USA i august næste år.

Den originale film og dens score er naturligvis begge anmeldt her på Planet Pulp, og Jerry Goldsmiths score regnes af mange som én af komponistens bedste. Det er store sko at fylde, selv for en garvet komponist som Gregson-Williams. Det bliver spændende at høre, hvilken vej Gregson-Williams går med musikken – med andre ord hvor mange Media Ventures-indflydelser, der kommer til at være.

Som filmmusikfan er det også svært ikke at være en smule skuffet over, at instruktøren Len Wiseman ikke valgte at fortsætte sit samarbejde med Marco Beltrami, der leverede musikken til Wisemans seneste to film, Underworld: Evolution (2006) og Live Free or Die Hard (2007).

Kilde: Film Music Reporter

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.