Harrison Ford i flystyrt!

1 minuts læsetid

Ifølge Variety og flere andre nyhedskilder har Harrison Ford været involveret i et flystyrt. Ford, der er en erfaren pilot, nødlandede torsdag eftermiddag sit enmotorsfly på Penmar golfbanen i Venice, Californien.

Ifølge Fords agentur stallede flyet umiddelbart efter take-off, og Ford var tvunget til at nødlande. Selve nødlandingen gik fint, men Ford fik nogle skader i forbindelse med landingen.

De første nyheder fra myndighederne beskrev Fords skader som ”kritiske”, men det er senere blevet dementeret. Fords søn Ben tweetede nogle timer senere, at Ford var ok – forslået, men ok.

Det er også kommet frem, at paramedicinerne, der ydede assistance, beskrev Ford som ”vågen og bevidst” og at han havde fået ”moderate skader”.

Ifølge The Guardian fik Ford øjeblikkelig assistance fra medlemmer og personale i golfklubben, herunder to læger, inden professionelle ankom og transporterede ham til hospitalet.

Flyet var en Ryan PT-22 Recruit, et veteranfly, der oprindeligt blev udviklet under 2. Verdenskrig som et træningsfly.

God bedring til Harrison Ford her fra Planet Pulp!

Kilder:
The Guardian
Variety

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.