Hans Zimmer ny komponist på Bond 25

1 minuts læsetid

Hans Zimmer erstatter Dan Romer som komponist på No Time To Die, den kommende James Bond-film, der har premiere til april.

Der har gennem længere tid verseret rygter om, at der var problemer på musikfronten, men det er altså først nu, det er blevet officielt, at Dan Romer er ude. Romer blev i sin tid bragt ombord på projektet af instruktør Cary Joji Fukunaga. Romer havde tidligere leveret musikken til Fukunagas Beasts of No Nation (2015) og tv-serien Maniac (2018).

Romer er angiveligt blevet sat af projektet på grund af “creative differences” – Hollywood-newspeak for, at Fukunaga og/eller producenterne (formentlig primært sidstnævnte) ganske enkelt ikke brød sig om hans musik.

Ifølge Jon Burlingame, der skriver i Variety, skal scoret formentlig være indspillet senest ved midten af februar, hvilket kan betyde, at Zimmer får brug for assistance. Der er altså noget, der tyder på, at vi får et Bond-score komponeret og indspillet efter den klassiske Remote Control Studios modus operandi, blandt kritiske røster typisk omtalt som “scoring by committee”.

Hvem der eventuelt skal assistere Zimmer er uvist.

Kilder: Dark Horizons, Film Music Reporter, Variety

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.