Mogens Høegsberg
Ingen kommentarer

Hans Zimmer ny komponist på Bond 25

Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

Hans Zimmer erstatter Dan Romer som komponist på No Time To Die, den kommende James Bond-film, der har premiere til april.

Der har gennem længere tid verseret rygter om, at der var problemer på musikfronten, men det er altså først nu, det er blevet officielt, at Dan Romer er ude. Romer blev i sin tid bragt ombord på projektet af instruktør Cary Joji Fukunaga. Romer havde tidligere leveret musikken til Fukunagas Beasts of No Nation (2015) og tv-serien Maniac (2018).

Romer er angiveligt blevet sat af projektet på grund af “creative differences” – Hollywood-newspeak for, at Fukunaga og/eller producenterne (formentlig primært sidstnævnte) ganske enkelt ikke brød sig om hans musik.

Ifølge Jon Burlingame, der skriver i Variety, skal scoret formentlig være indspillet senest ved midten af februar, hvilket kan betyde, at Zimmer får brug for assistance. Der er altså noget, der tyder på, at vi får et Bond-score komponeret og indspillet efter den klassiske Remote Control Studios modus operandi, blandt kritiske røster typisk omtalt som “scoring by committee”.

Hvem der eventuelt skal assistere Zimmer er uvist.

Kilder: Dark Horizons, Film Music Reporter, Variety

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.