Fox vil have Neill Blomkamps Alien-film

1 minuts læsetid

I begyndelsen af januar postede Neill Blomkamp (District 9, Elysium) en serie konceptkunst til en Alien-film, der tydeligvis ville fungere som en direkte fortsættelse af Aliens (1986) og ignorere begivenhederne i Alien 3 (1992) og Alien: Resurrection (1997).

Konceptkunsten lod til at være noget, Blomkamp havde fået fremstillet helt på eget initativ – og altså uden at der på nogen måde var forhandlinger med 20th Century Fox om en ny film.

I dag kan nyhedssitet Uproxx kaste lidt mere lys over sagen, da de interviewede Blomkamp i forbindelse med hans kommende film Chappie – bl.a med Sigourney Weaver på rollelisten.

Konceptkunsten er ganske rigtigt noget, Blomkamp fik lavet på eget initativ, og idéen til en Alien-film kom til ham efter samtaler med Sigourney Weaver under optagelserne af Chappie.

Filmfans tog særdeles godt imod de forskellige skitser, og ifølge Blomkamp er Fox også blevet interesseret! Han siger, at Fox er mere end parat til at lave filmen, og at den største hurdle faktisk er ham selv – bl.a. på grund af hans dårlige erfaringer med Halo-filmatiseringen og en generel træthed af Hollywood.

”I’m the problem. Fox, they would make it. Like, tomorrow. They would make it.” siger Blomkamp i interviewet.

Til trods for sine egne reservationer siger han også, at der er en ret stor sandsynlighed for, at han vil prøve at få Alien-filmen lavet:

”There’s a high possibility, a high degree of chance that it happens that I go back and try to get Alien made.”

Se Blomkamps Alien-konceptkunst herunder.

Kilde: Uproxx

http://instagram.com/p/xXELbvKhKx/

http://instagram.com/p/xXEDNNqhKi/

http://instagram.com/p/xVsEksqhL1/

http://instagram.com/p/xVrhseKhLB/

http://instagram.com/p/xVY5xpKhMp/

http://instagram.com/p/xVXuMXqhKp/

http://instagram.com/p/xVW5v4qhJZ/

http://instagram.com/p/xVV4e2qhHK/

http://instagram.com/p/xVU9omqhFR/

http://instagram.com/p/xVUvaEKhEq/

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.