Fox vil genoplive X Files!

1 minuts læsetid

Flere udenlandske nyhedssites, herunder Deadline Hollywood og Dark Horizons, fortæller, at 20th Century Fox Television seriøst forsøger at genoplive The X Files (1993-2002)!

Ifølge Fox Televisions Gary Newman er det netværkets håb, at de kan bringe den oprindelige series to hovedrolleindehavere David Duchovny og Gillian tilbage, men det er stadig uvist, om det kan lade sig gøre.

Ifølge Newman handler meget om at få alting til at gå op rent tidsmæssigt for både Duchovny, Anderson og seriens skaber Chris Carter. Som sådan kommer Fox’ tilnærmelser til Carter på et fornuftigt tidspunkt; for fjorten dage siden droppede Amazon Carters nye serie, The After, som Amazon ellers havde bestilt i hvert fald én sæson af.

At Fox håber på at kunne få Duchovny og Anderson tilbage tyder på, at der ikke vil være tale om en reboot af serien, men en genoptagelse.

Og måske er tiden også moden til en ny omgang X Files. Den oprindelige serie var kørt træt, og løb ud i sandet efter 9 sæsoner. Nu er der gået 13 år, efter den sidste sæson løb over skærmene, så måske er de kreative brønde blevet fyldt op hos Carter og kompagni.

Uanset hvad bliver det spændende at følge udviklingen, og her på Planet Pulp skal vi nok holde jer orienterede – stol trygt på det.

Kilder:
Deadline Hollywood
Dark Horizons

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.