Fox er tæt på at give grønt lys til ny omgang ’X Files’

1 minuts læsetid
'X Files'

TV Wise rapporterer, at Fox er tæt på at give grønt lys til en genoplivning af The X Files, der oprindeligt kørte fra 1993-2002 og som foruden tv-seriens 202 episoder også tæller to spillefilm – The X Files: Fight the Future (1998) og The X Files: I Want to Believe (2008).

Rygterne om en genoplivning af serien dukkede op i januar, og nu skulle aftalerne mellem Fox og seriens kreative bagmand Chris Carter efterhånden være på plads. Både David Duchovny og Gillian Anderson er ombord, ligesom flere af seriens øvrige castmedlemmer skulle være tilbage.

Der bliver tale om en ”limited series”, men præcis hvor mange episoder, der bliver tale om, vides endnu ikke. Forskellige rygter siger mellem 6 og 10. Det skyldes de forskellige parters kalendere, og David Duchovny udtalte tilbage i januar, at han var parat til at vende tilbage til serien, men at han ikke var indstillet på at tegne kontrakt for en fuld sæson.

Gillian Anderson og David Duchovny i et billede fra seriens unge dage for over 20 år siden.
Gillian Anderson og David Duchovny i et billede fra seriens unge dage for over 20 år siden.

Både Duchovny og Gillian Andersen har travlt med deres respektive karrierer, og begge er tilknyttet andre serier.

Planen for den nye serie er at få færdiggjort seriens overordnede story arc på tilfredsstillende vis, hvilket serien ikke oprindeligt formåede, mens I Want to Believe slet ikke gik ind i seriens centrale mytologi.

Ifølge TV Wise forventes det, at Fox officielt giver grønt lys indenfor de nærmeste uger, men det understreges også i artiklen, at intet endnu er sikkert.

Kilde:
TV Wise

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.