Mogens Høegsberg
Ingen kommentarer

Fantask er reddet!

Fantask er reddet!
Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

For små fjorten dage siden vågnede landets nørder op til den nedslående nyhed om, at Fantask var lukningstruet, men nu skulle det være både sikkert og vist: Fantask overlever alligevel!

Ikke mindst takket være en crowdfunding-kampagne, der på kun ti dage har indsamlet – og hold nu fast – næsten 540.000 kroner! Initiativtageren til fundraiseren er Benjamin Herbst, der ejer Superhelten Legetøj i København. Han startede med at spytte 20.000 i projektet, og siden har over 2.000 andre bidraget.

Det er dybt imponerende og hjertevarmende – et bevis på, at nørder virkelig er nogle af de mest dedikerede, gavmilde mennesker, man kan støde på.

Om Fantask kan blive på sin nuværende adresse er endnu uvist, men butikken kan betale sin momsgæld, hvilket vist var den umiddelbart største problemstilling.

På sigt er det imidlertid selvfølgelig vigtigt, at den store tilstrømning af kunder, butikken har oplevet på det seneste – efter nyheden om den truende lukning kom frem – fortsætter. Konkurrencen fra nettet bliver ikke mindre, og bare fordi, butikken i første omgang er reddet, så nytter det ikke noget, hvis kunderne igen vender tilbage til at købe alt over nettet fra udlandet.

Jeg vil i hvert selv blive bedre til at købe ting via Fantasks webshop, også selvom de er dyrere, end hvis jeg fandt dem på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *