Fantask er reddet!

1 minuts læsetid

For små fjorten dage siden vågnede landets nørder op til den nedslående nyhed om, at Fantask var lukningstruet, men nu skulle det være både sikkert og vist: Fantask overlever alligevel!

Ikke mindst takket være en crowdfunding-kampagne, der på kun ti dage har indsamlet – og hold nu fast – næsten 540.000 kroner! Initiativtageren til fundraiseren er Benjamin Herbst, der ejer Superhelten Legetøj i København. Han startede med at spytte 20.000 i projektet, og siden har over 2.000 andre bidraget.

Det er dybt imponerende og hjertevarmende – et bevis på, at nørder virkelig er nogle af de mest dedikerede, gavmilde mennesker, man kan støde på.

Om Fantask kan blive på sin nuværende adresse er endnu uvist, men butikken kan betale sin momsgæld, hvilket vist var den umiddelbart største problemstilling.

På sigt er det imidlertid selvfølgelig vigtigt, at den store tilstrømning af kunder, butikken har oplevet på det seneste – efter nyheden om den truende lukning kom frem – fortsætter. Konkurrencen fra nettet bliver ikke mindre, og bare fordi, butikken i første omgang er reddet, så nytter det ikke noget, hvis kunderne igen vender tilbage til at købe alt over nettet fra udlandet.

Jeg vil i hvert selv blive bedre til at købe ting via Fantasks webshop, også selvom de er dyrere, end hvis jeg fandt dem på nettet.

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.