Elijah Wood er en ‘Maniac’

1 minuts læsetid

Ifølge Dark Horizons skal Elijah Wood spille hovedrollen i en remake af William Lustigs Maniac (1980). Wood skal spille rollen som den dybt forstyrrede seriemorder Frank Zito, der lever et anonymt liv i New York om dagen, og om natten forvandles til en brutal seriemorder, der skalperer sine ofre.

Senest, Wood flirtede med en rolle som bad guy, var da han spillede den umælende kannibal Kevin i Sin City (2005), men Maniac er en lidt anden størrelse, som det skal blive spændende at se, hvordan Wood håndterer.

Remaken skulle angiveligt have manuskript af Alexandre Aja og Gregory Levasseur, mens Franck Khalfoun er tilknyttet som instruktør.

Læs vores anmeldelse af den oprindelige film her.

Kilde: Dark Horizons.

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.