Martin Wangsgaard Jürgensen
Ingen kommentarer

Eat Drink Sleep Think

Eat Drink Sleep Think
Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

Singleudspillet fra Motormarks debutplade er en meget god repræsentant for selve pladen, hvilket kort sagt betyder anbefalelsesværdigt!

Eat Drink Sleep ThinkEat Drink Sleep Think er singleudspillet fra skotske Motormarks debutplade Chrome Tape fra 2005. Titelsangen stammer fra pladen mens de to øvrige er nye. Som helhed repræsenterer sangene ganske godt selve albummet. De fanger i hvert fald den hæsblæsende stil, som duoen brager igennem med på kun guitar og synthesizer.

Musikken beskrives vel bedst som minimalistisk retro-80’er New Wave-agtigt pop, der gennem en ultrabeskidt lyd og et tempo, der kan få selv den mest hyperaktive til at miste pusten, er alt andet end poppet. Sangene på singlen er ikke helt så energiske som resten af pladens, men dermed ikke sagt at det går stille for sig.

Det er så afgjort de to første sange, hvor Jane Motoro råber sig gennem numrene, at singlen er stærkest. Her føjer bandet sig til den stolte tradition af balstyriske punkpiger, der med lige så meget attitude som faktisk talent, leverer varen helt uovertruffen. Hvor meget Jane Motoros sang betyder for stilen, høres så snart Marko Polo Roid tager over på vokalen. Lyden er da en helt anden, og ikke halvt så interessant. De tre numre her er fabelagtigt festmusik, og en god strømpil for resten af pladens kvalitet; med andre ord absolut anbefalelsesværdigt.

Eat Drink Sleep Think er venligst stillet til rådighed af Digital Hardcore Recordings.

Nummerliste:
1. Eat Drink Sleep Think (Motormark) (3:21)
2. Here Comes the Boss (Motormark) (3:34)
3. Reveal My Design (Motormark) (3:32)

Total spilletid: 10:27

4 stjerner

Titel: Eat Drink Sleep Think
Kunstner: Motormark
Udgivet: 2005
Label: Digital Hardcore Recordings

Anmeldt i nr. 5 | 13/03/2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.