Danny Boyle er topvalg til Bond 25

1 minuts læsetid

Indenfor de sidste par dage er det kommet frem, at Danny Boyle (Trainspotting, 28 Days Later, Sunshine) er Bond-producenternes nye bud på en instruktør af den 25. Bond-film, der efter planen skal have premiere i 2019.

Ifølge flere nyhedssider har Boyle pitchet en idé til en Bond-film, som Barbara Broccoli og Michael G. Wilson kunne lide, og nu er John Hodge (manus til bl.a. Trainspotting, The Beach) i gang med at skrive et manus.

Neal Purvis og Robert Wade havde ellers allerede skrevet et manus, men hvis Broccoli og Wilson kan lide Hodges udkast, ser det ud til, at det bliver Boyle, der instruerer Daniel Craig i hans sidste runde som James Bond.

Hvis ikke Hodges manus falder i Broccoli og Wilsons smag, kan de sagtens nå at vende tilbage til Purvis og Wades manus og finde en anden instruktør.

Produktionen er planlagt til at gå i gang sent i år. Mere nyt følger utvivlsomt indenfor få måneder.

Kilder: Deadline, Dark Horizons

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.