Annabelle får en fortsættelse

1 minuts læsetid

Det var da også næsten helt sikkert, at der ville komme en fortsættelse, for den første film indtjente 250 millioner dollars på et budget på blot 6,5 millioner dollars. New Line Cinema må have haft store dollartegn i øjnene!

'Annabelle' bød ikke rigtig på noget, vi ikke havde set før i "Besat Dukke"-genren.
‘Annabelle’ bød ikke rigtig på noget, vi ikke havde set før i “Besat Dukke”-genren.

Det bliver manuskriptforfatteren til den første Annabelle-film, Gary Dauberman, der vender tilbage som forfatter på toeren, og man må håbe, Dauberman denne gang drikker lidt dybere af inspirationens kilde.

Den første Annabelle var sandt at sige ikke noget at råbe alt for højt hurra for – som I kan læse i vores anmeldelse af filmen.

Kilde: Variety

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.