Old school og finurlig figurnørderi

1 minuts læsetid

”Her, på disse sider, finder du gammelt bly, med og uden maling, nerdy firser anglofili, sort/hvide blæktegninger, en fascination af skæve, uregelmæssighed og rusten/beskidte ting, men først og fremmest en kærlighedserklæring til DIY og alting håndgjort.”

Med disse ord præsenterer mændene bag Shamutanis helte deres lille hyggelige blog. Og man får faktisk hvad de lover – og en hel masse andet.

Så hvis du bare har en lille smule kærlighed til old school figurspil, før der gik lort i Games Workshop, er denne blog en kærkommen ven, hvor du både kan få et kick nostalgi og hente en masse inspiration, hvis du selv gør dig ud i DIY-genren i forbindelse med figurkonverteringer og terrænbyggeri. Derudover er der en masse fine eksempler på figurmaling af høj kvalitet .

Besøg siden her: https://shamutantis.wordpress.com/.

Her på Planet Pulp kan du også læse denne artikel om Warhammer Fantasy Battle.

Jacob Krogsøe. Medstifter af Planet Pulp. Redaktør. Bosiddende i Århus, hvorfra han har færdiggjort sit studie på Film- og Medievidenskab på KUA. Har desuden taget tillægsuddannelsen på Journalisthøjskolen, og startede den 1. oktober 2011 som mediebibliotekar på Randers Bibliotek. Er født på Fyn og opvokset i Sønderjylland. Har altid haft en stor passion for film, helt tilbage fra da han så film i sine bedsteforældres biograf i Hesselager. Maltin’s Film Guide [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.