14. marts 2012

Metallica i 3D

Det ser godt ud, drenge.. ahem..Som mange nok har hørt, planlægger Metallica et forsøg udi 3D-filmen. Et projekt der angiveligt skal bestå af lige dele koncertoptagelser og baggrundshistorie. Kender vi Metallica ret, skal de nok gå galt og blive omtrent lige så skrækkeligt, som alt andet bandet har rørt ved de sidste 20 år.

Nimród Antal (til venstre) sammen med Lars Ulrich (tror vi nok)
Nimród Antal (til venstre) sammen med Lars Ulrich (tror vi nok)
Nu forlyder det så, at thriller/horror-instruktør Nimród Antal skal så instruere Metallica 3D, og ser man bort fra hans Kontroll (2003), der er en fin film, kan det kun bekræfte vores formodning om projektets kvaliteter. Skulle man være i tvivl, kan man vel bare se på Nimróds bidrag til Predator-franchisen, Predators fra 2010 med Adrien Brody i hovedrollen. Lars Ulrich fremhæver i øvrigt Kontroll som grunden til, at Nimród blev valgt til opgaven.

Metallica 3D skulle få præmiere i løbet af 2013.