Mogens Høegsberg
Ingen kommentarer

20th Century Fox klar på mere X-Files

20th Century Fox klar på mere X-Files
Decrease Font Size Increase Font Size Tekst Print denne side

Fox-bosser giver update på 'X-Files'-situationen.

På den amerikanske Television Critics Association årlige “press tour” var turen i går kommet til Fox, hvor Fox-bosserne Dana Walden og David Madden ikke overraskende blev spurgt om status på kanalens genoplivning af X-Files.

For X-Files-fans var svaret opmuntrende: Fox er i den grad klar på flere afsnit, og der foregår “seriøse samtaler” med de tre primære involverede, seriens skaber og showrunner Chris Carter og de to hovedrolleindehavere David Duchovny og Gillian Anderson.

xfiles_nyhed

Den primære hurdle lader til at være geografi og tidsplan. Anderson bor i Storbritannien, Duchovny i New York og Californien, og serien optages i Vancouver. Samtidig har både Duchovny og Anderson gang i deres respektive karrierer.

De to Fox-chefer lader dog til at være fortrøstningsfulde, og angiver samtidig at de håber på, at endnu en omgang X-Files kunne blive på mere end de seks afsnit, vi fik med sæson 10 – måske otte-ti stykker.

De kommende måneder vil utvivlsomt opklare situationen yderligere, men meget tyder på, at der indenfor de næste par år kommer endnu en omgang X-Files.

Kilde: Dark Horizons

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>