Nr. 59 – 13. september 2010

Nu er tiden kommet, hvor man uden dårlig samvittighed kan tillade sig at tilbringe fridagene indenfor – i biografens mørke, med en film i DVD’en eller med et spil på PS3’en.

Og der er nok at se frem til! I oktober er vi på piratfiskenes menu i 3D-remaken af Piranha (med den uopfindsomme titel Piranha 3D), i november er det frem med tryllestaven og ind og se Harry Potter and the Deathly Hallows, og også både Robert Rodriguez’ B-filmshyldest Machete og M. Night Shyalamans “Satan i elevator”-film Devil får premiere i den ellevte måned. Og i december kommer den længe ventede Tron Legacy.

Hvis biografen ikke trækker, er der også en række DVD- og Blu-Ray-titler på vej i de kommende måneder, bl.a. Kick-Ass, The A-Team og Predators, og til gamerne er der bl.a. Gran Turismo 5, Call of Duty: Black Ops og den meget omtalte reboot af Medal of Honor-serien.

Her på redaktionen glæder vi os meget til de mørke måneder, og der er ingen tvivl om, at vi nok skal få tiden til at gå. Men hvis vi er nogle fanboys, så er det intet imod det folkefærd, som Jacob Krogsøe har skrevet om i artiklen om “Pigen, præsten og mændene fra Texas”. Her møder vi både en hardcore kvindelig Star Wars-fan og to jediister fra Texas! Foruden artiklen er det blevet til blot én yderligere ting i denne omgang, nemlig en anmeldelse af Philip Glass’ bud på musik til Tod Brownings Dracula.

Tjek ind igen om en måneds tid, hvor vi sammensætter en kødfuld menu op til ét af årets faste højdepunkter – Halloweeeeeeeen!

Filmmusik:
Dracula (Philip Glass, 1999)

Artikler:
Star Wars forfører pigen, præsten og mændene fra Texas