Nr. 196 – 13. februar 2022

I kender den godt, altså Murphys lov. Den der hedder: Alt, der kan gå galt, går galt. Okay, det vil måske være at stramme den lidt at sige, at alt er gået galt indenfor den sidste uges tid, men fandme om det ikke en gang imellem har føltes sådan.

Ser I, jeg og familien flyttede for en uges tid siden. Alt var klappet og klart, ret godt planlagt og alt det der. Der var sikret flyttehjælp til selve dagen. Der var en plan for, hvordan tingene skulle flyttes, hvem der skulle stå for hvad og så videre.

Der var endda taget højde for rengøring og klargøring af det gamle lejemål, for jeg havde en uges ferie til gode fra sidste år. Så alt var i vinkel.

Og hvad skete der så? Ja, hvad ellers? Fucking COVID, det er, hvad der skete. Så fra et flyttesjak på syv, udover os selv, gik vi ned til, at der var én person, der turde møde op og hjælpe.

And chaos ensued.

Ja, kaos er et fattigt ord. Vi fik godt nok flyttet, men hold da helt kæft, hvor var det hårdt med corona-aben ridende på skuldrene. Og nå ja, så endte jeg også med et hold i ryggen; det har ikke ligefrem gjort de følgende dage sjovere. Til gengæld er jeg blevet særdeles gode venner med hr. Panodil og fru Ipren.

Der var nogle ting, der røg en tur i svinget på den bekostning: Ikke mindst en blog-artikel, jeg havde planlagt for at fejre, at den legendariske komponist John Williams fyldte 90 år i tirsdags.

Men også en blog-artikel om nomineringerne til den årlige pris, der uddeles af International Film Music Critics Association, som jeg er medlem af. Nomineringerne kan ses på IFMCA’s hjemmeside (http://www.filmmusiccritics.org), og vinderne offentliggøres på torsdag.

Heldigvis nåede vi så langt i mål med flytningen, at denne måneds udgave af Planet Pulp kommer som vanligt. Men hvis I har undret jer over, at vi forbigik den mægtige John Williams’ fødselsdag i tavshed, og at jeg ikke har skrevet om årets IFMCA-priser, som jeg ellers også har for vane at gøre, så ved I det nu.

Flytning med corona kan ikke anbefales. Just sayin’.

Månedens lederskribent er Mogens Høegsberg.

Film:
The Barbarians (Ruggero Deodato, 1987)
Dark Tower (Freddie Francis & Ken Wiederhorn, 1987)
The Last Duel (Ridley Scott, 2021)
Tsunambee: The Wrath Cometh (Milko Davis & Thomas Martwick, 2015)

Filmmusik:
Redeeming Love (Brian Tyler & Breton Vivian, 2022)
Scream (Brian Tyler, 2022)

Bøger:
Watchmen – The Film Companion (Peter Aperlo, 2009)