Leder og indhold – 13. juni 2019

1 minuts læsetid

Årsagen er et computernedbrud hos undertegnede, jeres ydmyge webmaster og chefredaktør (sidstnævnte om ikke af navn, så af gavn). Med andre ord: Min computer med al den gode guf er nu bare en rektangulær klods plastik og kold elektronik, der skal indleveres til reparation.

Da nedbruddet skete, var nogle af denne måneds anmeldelser allerede lagt ind i WordPress og afventede kun finpudsning. Andre kunne jeg downloade igen fra Dropbox og mail, men dem måtte jeg læse korrektur på igen, og endelig er der var nogle, der kun eksisterer på min computer.

Samtidig måtte jeg begynde forfra med meget af arbejdet med de billeder, der bruges i de enkelte anmeldelser, så der har været enormt meget dobbeltarbejde og spildtid.

Det arbejde er lavet på en anden computer, uden de fleste af de programmer, jeg plejer at bruge, så også på den måde er processen blevet forlænget.

To anmeldelser udgår fra dette nummer, men “heldigvis” kun nogle, jeg selv har skrevet, så dem kan I se frem til – forhåbentlig allerede i næste nummer. Der er tale om en filmmusikanmeldelse (Chris Youngs musik fra den nye Pet Sematary) og en boganmeldelse (Henrik Larsens rigtig fine Kanal Obskuriøst De Luxe).

Vi ses om en lille måneds tid igen!

Mogens

Film:
Castlevania – Season 2 (Sam Deats m.fl., 2018)
Deadwood: The Movie (Daniel Minahan, 2019)
Liu lang di qiu (The Wandering Earth) (Frant Gwo, 2019)
Passenger 57 (Passager nr. 57) (Kevin Hooks, 1992)
Queen of Blood (Curtis Harrington, 1966)

Filmmusik:
First Love (John Barry, 1977)

Bøger:
The Little Book of Fantastic Four (Roy Thomas, 2017)
Marvel Studios: The First Ten Years (Titan Comics, 2018)
Tidslinjen (Peter Goes, 2015)

Tegneserier:
Bram Stoker’s Dracula: Graphic Novel (Roy Thomas & Mike Mignola, 2018)

Computerspil:
Bloodborne (Sony Computer Entertainment, 2015)

Skriv et svar

Your email address will not be published.