Videodagbøger fra The Hobbit-settet

1 minuts læsetid

De fleste ved nok, at Peter Jackson er i fuld gang med at optage de to film, baseret på J.R.R. Tolkiens The Hobbit (1937), forløberen for The Lord of the Rings (1954-55), der som bekendt blev filmatiseret og kom ud i 2001-03.

I en serie videodagbøger eller “blogs”, som Peter Jackson kalder dem, får vi et indblik i arbejdet på filmene. Her kan man bl.a. se dværgene i fuld make-up, få et glimt af de genskabte sets fra The Lord of the Rings samt enkelte nye, opleve Andy Serkis som både Gollum og 2nd unit director, følge med Peter Jackson og co. på location scouting og meget mere.

Den seneste videodagbog, nummer fire i rækken, kom i dag, og herunder kan I se alle fire (den første øverst og så fremdeles).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jqaUk-r8DBk[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YyZJMABGweI[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t47TXEi0No0[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6e-3i1ploR4[/youtube]

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.