Slagtehal 3 slår dørene op for efterårssæsonen

1 minuts læsetid

Onsdag den 9. september 2009.

Så er der endnu engang film i kælderen under Mejlgade 50 i centrum af Århus. Efter sommerpausen er gutterne og pigerne bag Slagtehallen klar med endnu et saftigt program, der bl.a. byder på blaxploitation, brasiliansk Star Wars, Intergalaktisk sex-aften og en Satanisk Juleafslutning.

Danmarks klart bedste undergrundsbio byder op til dans med ”Japansk Wrestling” i morgen kl. 20 (dørene åbner kl. 19.30), hvor der er to film på programmet: Ika resuraa (The Calamari Wrestler) fra 2004 og Gachi Bôi fra 2008.

Er du i tvivl om, hvorvidt Slagtehal 3 er noget for dig, kan vi kun fra Pulp-redaktionen sige: Det skal du ikke være! Og ellers kan du læse vores interview med ildsjælene bag kælderen her, i artiklen Et møde i en kælder.

God fornøjelse!

Link: Slagtehal 3’s hjemmeside

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.